cupcakes

lørdag 23. april 2011

Rå laks med tilbehør. Lett og godt etter litt for masse påskegotteri:)

 
 
laks med tilbehør:
til 2 porsjoner
1 bit Salmalaks ca 300 g
1 gulrot
en bit agurk
1 sjalottløk
1/4 rødløk
litt persille/limeblader/vårløk
1 ss lodderogn
2 ts kapers
1 ts wasabi

0,5 dl  chilisaus
0.5 dl soyasaus
 litt Sake(kan sløyfes)
 
 til dessert:
 

Muffins med havrekli og rosa bringebærtopping:)

1 boks kesam
4 egg
1 dl matolje
2,5 dl sukker
4 dl mel
2 ts bakepulver
1 dl havrekli
10 mandeldråper
 
Bland alt sammen i en bolle,
rør så lite du kan til alt er blandet.
Sett papirformer i muffinsbrett,
og fordel røren, det blir ca 24.
Stek muffinsene i  forvarmet ovn 175 g
i ca 20 min.
 
Rosa topping med bringebærsmak:
 
200 g mykt smør(helst soft)
200 g ferkost(Philadelphia)kald
500 g melis
litt rosa matfarge
10-12 dråper bringebæressens
+ pynt
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar